Bakgrundsbild 1

NYHET!
Ny ägare
tar över Gnosjötornet

Det är med glädje jag kan informera att Gnosjötornet har sålts till nya ägare. När jag startade verksamheten för sju år sedan tänkte jag att jag håller på tills jag blir 80 år – och så blev det.
Under åren har det producerats och levererats 1000-tals jakttorn över stora delar av Sverige och det är glädjande att fler kunder fortsättningsvis kan köpa marknadens bästa torn levererade i platta paket.
 
För beställningar och förfrågningar vänligen kontakta Margareta Hjelmqvist på telefon 076-879 56 46 eller via mail: info@gnosjotornet.se
Stort tack till alla kunder under dessa år och jag önskar Margareta och hennes medarbetare stort lycka till.
 
På grund av sjukdom har jag inte varit anträffbar senaste tiden men är nu på bättringsvägen. Förbered dig inför en ny jaktsäsong genom att kontakta Margareta för beställningar redan idag.
 
Lennart Nyström

Varmt tack till Lennart Nyström och hans familj som på bästa sätt underlättat för mig och mina medarbetare, när vi nu tar över Gnosjötornet. Vi ser med spänning framemot att möta er kunder och vi avser att fortsätta i samma anda som Lennart att leverera jakttorn av högsta kvalitet med stort fokus på säkra, lättmonterade och prisvärda jakttorn. 

Vi fortsätter att producera tornen i de småländska skogarna, men har även en utlämningsort i Villands Vånga i norra Skåne.
Vi ser framemot att höra av er och att möta kunder, återförsäljare och leverantörer. 

Margareta Hjelmqvist
076-8795646 

Jakttorn av högsta kvalitet säljes

Vi tillverkar och levererar det monteringsbara Gnosjötornet, jakttorn i högsta kvalitet

Gnosjötornets produkter säljs av välsorterade jaktbutiker.
För information om återförsäljare i Er närhet, kontakta oss.

Läs artikeln om Gnosjötornet i Svensk Jakt, nr 9, 2019

Våra fina fågelbord - en prydnad för varje trädgård